TRIMITE-NE UN MESAJ!

Avantaje

AVANTAJE

 • externalizand serviciile de contabilitate beneficiati de cunostintele si experienta unei intregi echipe de profesionisti contabili, fiscalisti, resurse umane
 • puteti alege un plan tarifar adaptat nevoilor de moment sau conform dezvoltarii afacerii dumneavoastra
 • garantam contractual confidentialitatea asupra tuturor datelor , informatiilor si documentelor prezentante de catre client
 • ne asumam contractual responsabilitatea serviciilor prestate
 • elimininati costurile cu programul  legislativ si programul de contabilitate pentru ca le detinem noi deja
 • factura de contabilitate este deductibila in totalitate
 • eliminati stresul provocat de situatiile in care nu stiti cum sa procedati in privinta documentelor contabile sau al deciziilor dpdv fiscal – pentru ca suntem alaturi de dumneavoastra atunci cand ne solicitati

VIZIUNE :

Contabilitatea in ansamblul ei este claritate, cursivitate si un pilon important  in  dezvoltarea sanatoasa a oricarei afaceri de succes.

O caracterizare sintetică şi deosebit de expresivă cu privire la valenţele funcţionale ale contabilităţii ne-a lăsat, cu aproape 80 de ani în urmă, cunoscutul om de ştiinţă J.Fr. Schar, notând un moto la lucrarea sa „Buchhaltung und Bilanz”: „Contabilitatea este judecătorul nepărtinitor al trecutului, ghidul necesar al prezentului şi consilierul nepărtinitor al viitorului, în fiecare întreprindere”.

Aprecieri în această privinţă au făcut nu numai specialişti în domeniu, ci şi oameni de diferite preocupări care au reuşit să înţeleagă ştiinţa contabilităţii. Astfel, Goethe, mare poet şi gânditor, aprecia într-una din operele sale: „ea (contabilitatea) este una din cele mai sublime creaţiuni ale geniului uman… fiind o oglindă a trecutului şi o călăuză a viitorului”.

MISIUNE:

Fiind o echipa de oameni bine pregatiti profesional, ne dorim sa aducem plus valoare si succes in afacerile clientilor nostri.  Punem accent pe dezvoltarea pemanenta a cunostintelor noastre profesionale si informarea cat mai completa a clientilor nostri in acest sens.

Vom selecta clientii pentru atitudinea lor fata de afacerea pe care o dezvolta si nu dupa profit sau marime.

VALORI

COMPETENTA –  Suntem o echipa specializata in servicii de contabilitate, expertiza contabila, resurse umane. In plus avem competenta si in alte servicii dedicate societatilor comerciale cum ar fi consultanta in antreprenoriat, documentatie ONRC.

EXCELENTA – Zilnic ne imbogatim experienta profesionala si imbunatim sistemul in care lucram, pentru a avea o abordare practica si eficienta  in vederea optimizarii afacerii clientilor nostri. Punand pasiune in activitatea noastra profesionala in fiecare zi devenim mai creativi si suntem versiunea noastra cea mai buna pana la acea zi.

RESPONSABILITATE – Crestem profesional prin informare permanenta, tinem pasul cu schimbarile legislative si aplicam cu responsabilitate ceea ce stim in serviciile pe care le oferim

CONTRIBUTIE – “Poti sa realizezi orice vrei in viata cu conditia sa ajuti suficient de multi oameni sa realizeze ce vor ei in viata!” – spunea Zig Ziglar

Scopul nostru este sa extindem ceea ce stim pentru a fi o contributie importanta pentru clientii nostri, in acest fel ajutandu-ne reciproc. Le multumim tuturor clientilor nostri pentru ca au ales un parteneriat cu noi!

Domenii de activitate ale clientilor din portofoliul nostru :

 • Productie : agricola si legumicola, mobila, patiserie, carmangerie
 • Comert en detail si en gros
 • Cabinete stomatologice, de psihologie,
 • Transport intern si intracomunitar marfuri si persoane (achizitii , livrari si prestari intracomunitare)
 • Prestari servicii diverse : arhitectura, montare si service echipamente audio-video, sonorizare,  constructii, zidarie, amenajari interioare, depozitare, organizare evenimente, dedicate sanatatii umane, intretinere si reparatii diverse echipamente, web design, promovare on line, cadastru, taximetrie, kinetoterapie, inmatriculari auto
 • Export si achizitie material lemnos
 • Agentii de turism
 • Achizitii si vanzari bunuri second-hand (regimul marjei)
 • Activitati de protectie si paza
 • Colectare deseuri
 • Restaurante, bar-uri
 • Activitati de recreere si sportive

    Productie

  Comert

  Stomatologie

  Psihologie

  Transport

  Prestari Servicii

 Export lemn

 Turism

  Achizitii

  Paza

   Deseuri

  Restaurante

Echipa noastra

Nicoleta Tudor
“Spune-i vietii ce iti doresti de la ea, iar apoi deschide-te si primeste ce iti ofera ea.”- scrie Louise L. Hay in una dintre cartile sale.

Intuitiv am adoptat ce a scris Louise , cu mult inainte de a citi aceasta carte si asa am ajuns ceea ce sunt azi : un profesionist intr-o evolutie continua, avid de a sti si a aplica corect legislatia fiscala, care impartaseste cu toata fiinta tot ceea ce stie colegilor si clientilor, care nu are liniste pana nu gaseste solutia pentru orice provocare, pentru ca EU VREAU, EU CRED, EU POT, EU STIU, EU SUNT…tot ceea ce imi doresc.

Multumesc celor sunt prezenti si care trec prin viata mea – ei sunt inspiratia comportamentului meu zilnic!

Experienta profesionala si studiile mele se regasesc pe site in “AVANTAJE” si in “POVESTEA NOASTRA”.

Daniel Tudor
Pentru ca am fost fascinat intotdeauna de a avea propria afacere, mai intai “mi-am deschis firma” , apoi mi-am definitivat studiile, alegand ca si profil management-ul afacerilor.
Eu ma ocup de partea administrativa a societatii si imi place sa cred ca sunt un pilon de baza al echipei. Sunt riguros, meticulos si glumet, pentru ca destinderea este bine venita in orice situatie nu-i asa? Si apoi in birou suntem ca “intre noi fetele” 🙂 .
Mihaela Enache
Despre mine pot sa spun ca sunt o persoana cu credinta in Dumnezeu si binecuvantata, tocmai prin prisma faptului ca fac parte dintr-o echipa minunata de oameni, pe care (dupa 3 ani) pot sa o numesc familie. Desi , la inceput , cand am pasit pentru prima data in biroul (“casa”) dnei Nicoleta , am avut dubii in ceea ce priveste persoana mea, atat personal, cat si profesional, aici am invatat in primul rand, ca pot fi “EU”, iar cu ajutorul lor (echipei/colegilor) am inflorit si am devenit persoana din prezent : implinita si cu o mai mare incredere in mine.

Da, drumul spre succes este lung si, poate, anevoios, iar rezultatul nu este mereu cel scontat, insa obiectivele (prioritatile) in viata se pot schimba, in functie de micile obstacole intampinate.
Importanta este linistea interioara si ascultarea intuitiei, ceea ce in cazul meu a functionat mereu.

Va multumesc, fetelor, pentru sprijin si pentru incredere!
“Be an accountant, they said, it will be fun, they said!”

Ana-Maria Gaitan
Sunt o fire dinamica, constiincioasa, organizata si comunicativa ( foarte comunicativa, uneori 🙂 ).
Imi place sa cred despre mine ca sunt responsabila, dedicata muncii mele, si capabila sa relationez la un nivel profesional cu colegii de birou si clientii nostri.
Deoarece aceasta profesie este de suflet pentru mine, mereu voi cauta sa inteleg si sa aplic cat mai corect legislatia pentru o desfasurare eficienta a activitatii noastre si a clientilor nostri.
Si o nota de final : lucrul sub presiune scoate, de obicei, ce-i mai bun din mine!
Elena Steriu
Am terminat in anul 1993 Facultatea de Stiinte Economice, din cadrul Universitatii Al.I Cuza, din Iasi, si m-am angajat ca si contabil la o firma care avea obiect de activitate fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice, unde am invatat contabilitate, pornind de la intocmirea documentelor primare si pana la intomirea balantei. Firma si-a diversificat obiectul de activitate cu panificatie dar si cu fabricarea si comercializarea confectilor textile. Au fost provocari pentru mine, pentru ca erau domenii noi pe care nu le cunosteam, astfel ca a trebuit sa invat pentru ca voiam sa stiu cat mai mult si sa-mi demonstrez ca pot face fata.

In anul 2003, in timpul cursurilor pentru obtinerea calitatii de expert contabil, am cunoscut-o pe Nicoleta Tudor si ne-am imprietenit. O prietenie care a durat, chiar daca, pentru cativa ani fiecare a avut drumul ei. A urmat pentru mine o perioada cu suisuri si coborasuri, iar in anul 2014 m-am alaturat echipei Asistent Consulting, astfel ca drumul nostru profesional insoteste acum aceasta prietenie.
Am intalnit aici o familie, persoane oneste care comunica deschis si interactioneaza. Aici apare mereu ceva nou, noi provocari care te fac sa-ti depasesti limitele, inveti ceva nou zi de zi, atat in domeniul profesional cat si de la oameni.

Nu imi place sa vorbesc despre mine, prefer sa vorbeasca altii despre mine.
Imi place natura, imi plac drumetiile la munte, imi place marea, imi place sa schiez, imi place sa fac sport in general. Imi place sa calatoresc, sa cunosc locuri si oameni noi.
Imi place sinceritatea la oameni, devotamentul si recunostinta.
Imi place familia mea si sa imi cresc cele doua fete.

Roxana Niculescu
Mă definesc a fi o persoană înțelegătoare, disciplinată, sociabilă, conștiincioasă și corectă. Locul de muncă este modul de a mă împlini profesional, iar colectivul joacă un rol esențial pentru mine, de aceea fac parte din această echipă unită cu oameni frumoși la suflet. Și ca să exprim ceea ce mi se spune deseori, dar și ceea ce simt, eman tinerețe in jur. 😊

Testimoniale