De ce formator?

Hey, sunt Nicoleta Tudor si ma bucur ca citesti acum aceste randuri

Am 5 intrebari despre tine si ce iti doresti tu:

  1. VREI sa fii expert in meseria ta?
  2. AI SIMTIT vreodata ca ai capacitatea si nu ai resursele necesare pentru a fi suficient de pregatit in salarizare?
  3. TI-AR PLACEA sa intocmesti statele de salarii cu usurinta si siguranta?
  4. TE POTI IMAGINA prezentand la un interviu de angajare cum se intocmeste un stat de salarii si aspectele importante de care trebuie sa tii cont , cu toate ca nu ai experienta in domeniu?
  5. CUM AR FI SA CONVINGI simplu si usor si pe cei mai rigurosi angajatori sau parteneri de afaceri ca tu esti cea mai buna alegere pentru acel job sau serviciu externalizat?

Raspunzand la aceste intrebari vei constientiza ESENTA :

 SA FII BINE PREGATIT este modalitatea cea mai rapida prin care poti sa

EVOLUEZI PROFESIONAL!

Cand am inceput sa lucrez in domeniul contabilitatii mi-am dat seama ca eu eram cea care intocmea si statele de salarii . Si despre ce este asta? ūüôā Cum sa fac acest lucru ? Ok, angajatul vrea sa incaseze salariul pe care l-a negociat, dar cat? Cum ajung eu de la salariul de incadrare la ceea ce i se cuvine?

Am cautat in legislatie…wow… multa informatie pe care am fost nevoita sa o pun cap la cap pentru a obtine salariul net.

Eram mandra de mine: acum stiam sa fac un pontaj , stiam sa calculez un salariu net… simplu, nu? Ihmm… gresit… pentru ca pe masura ce trecea timpul ma confruntam cu diverse situatii pe care nu le stapaneam inca : ore lucrate in zile de sarbatoare, ore de noapte, ore suplimentare, diverse sporuri, ture, concedii medicale….

Incet , incet , ani la rand  descopeream spete noi. Le-am gasit rezolvare studiind ore intregi, coreland informatiile  si aplicand modificarile din legislatie.

Experienta si cunostintele mele au fost transferate doritorilor (colegi, angajati, parteneri de afaceri) cu care m-am intersectat prin mai mult de 1000 de ore de formare profesionala privata.

Am realizat ca cea mai  importanta parte a carierei mele este contributia pe care o am asupra dezvoltarii profesionale a celor din jurul meu.

Am crezut ca toate diplomele si recunoasterile pe care le-am acumulat in decursul anilor: expert contabil, inspector de resurse umane, consultant fiscal, formator sunt VALOAREA mea, insa toate acestea diplome sunt egale cu ZERO fara PRACTICA. Astfel s-a nascut ideea:

ATELIERUL DE SALARIZARE

Acum exista posibilitatea sa impartasesc cu tine CEA MAI VALOROASA  parte a dezvoltarii mele profesionale :  informatie structurata  pe care poti sa o acumulezi simplu si usor!